dimarts, 8 d’agost del 2017

ALMODÓVAR DEL CAMPO-LA MANCHA (1)


El Grup de Danses de Pedreguer ha tornat a actuar a la Mancha, dotze anys després d’haver-ho fet a Daimiel el 2005. Ara a Almodóvar del Campo on se celebrava el XXXIX Festival Folklórico de la Mancha Baja, en el que hem participat junt amb el Grupo Balálita d’Almodóvar i la Asociación Folklórica Virgen de las Cruces de Daimiel, conegut per nosaltres. Alegria de tornar a veure cares que recordàvem.

El nivell del festival ha estat molt alt, cosa que no ens pot estranyar sent l’edició 39, cosa que implica tradició, experiència, esforç, dedicació i moltes ganes de fer ball folklòric. L’enhorabona als dos grups i especialment al d’Almodóvar per l’esforç i l’encert organitzatiu, a més de la gran actuació. Els aficionats de Pedreguer podran gaudir d’una actuació d’aquest grup el pròxim novembre quan ens tornarà la visita. Recomanem que no us ho perdeu. Són boníssims.

Dolors va explicar la tradició artesana de la llata a Pedreguer, cabassos, barxes, capells... i Júlia, amb la seua habilitat, va fer una demostració pràctica, mentre la resta del grup tocava, cantava i ballava. Sort que l’actuació no va ser llarga, perquè Júlia quasi va acabar les palmes.


Prèviament havíem fet una cercavila i, abans, un ball per grup a l’ermita de la Mare de Déu del Carme, davant de l’altar major.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada