dimarts, 1 d’agost del 2017

ACTUACIÓ A ASP



L’actuació del Grup de Danses de Pedreguer a Asp va suposar una diada completa, des del punt de vista turístic, cultural, gastronòmic, folklòric i de germanor. Els membres del grup local de folklore “Alboroque” són uns magnífics amfitrions. Gràcies amics. Ens van organitzar una visita guiada pels carrers de la localitat, casals de moros i cristians, seus de confraries de setmana santa, museu històric (inclosa una secció d’arqueologia), basílica de la Verge dels Dolors, on té la seua la Verge de les Neus, en anys alterns que comparteix amb el Fondó de les Neus, dinar, relax a la piscina, berenar i, després de l’actuació, sopar. Un programa complet que agraïm al grup “ALBOROQUE” de la ciutat del Vinalopó.


A més del grup local, vam compartir actuació amb el grup “ALBAHACA” de Alburquerque (Badajoz), un grup creat per Rafael Fenoll, un artista natural d’Asp però casat i afincat a Alburquerque, persona a qui se li va retre homenatge.
El grup ALBOROQUE ens tornarà la visita al pròxim octubre. Per la nostra part, dissabte 5 d’agost viatjarem a Ciudad Real

A l'estiu i amb diada completa, cal una becadeta.
Grup Albahaca
Grup Albahaca

ALBOROQUE
ALBOROQUE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada