dijous, 13 d’agost del 2015

15.000 VISITES

El 4 de juny del 2012 va nàixer el bloc La Jota de l'Albardanera. L'objectiu era fer de diari de l'actuació del Grup de Danses de Pedreguer al Festival Internacional de Folklore de Pilsen (República Txeca), de manera que els familiars i altres membres del grup, que no s'havien pogut desplaçar, tingueren notícies diàries, amb fotos i fins i tot vídeos, de l'actuació. Reproduiré el primer article.
El bloc no ha tingut mai grans pretensions, però ha continuat per a donar compte de les actuacions del GDP. Esta setmana hem arribat a la xifra de 15.000 visites en els tres anys i tres mesos d'existència. No és molt, però és més del que esperàvem aquell dia. També reproduïsc un enllaç per a veure un vídeo de la millor actuació d'aquell festival que va convertir el nostre grup en el més admirat de l'esdeveniment. I la foto de família posterior a esta actuació.

 Les visites procedeixen, per ordre de quantitat de visites, d'Espanya, Estats Units, Rússia, França,República Txeca, Alemanya. Països Baixos, Lituània, Regne Unit, Eslovàquia, Bulgària, i altres.



http://www.youtube.com/watch?v=X8KG7cxfp2s

Diari de Pilsen

Si aconseguisc superar els problemes tècnics, conexió a internet, ordinador adient, etc. i si l'agenda d'activitats ho permet, faré un diari del 16è Festival Internacional de Folklore de Pilsen, de manera que els membres del Grup de Danses que per diferents motius--laboral, familiars, de salut-- no puguen assistir, així com els amics i simpatitzants, podran tindre notícia diària de les diferents actuacions dels nostre grup i dels altres participants en aquest fesrtival tan important, que se celebrarà a la República Txeca des del 13 al 17 de juny. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada