dimarts, 25 de setembre del 2018

PETRA (1)

Campanar de lèsglèsia parroquial

El viatge del Grup de Danses de Pedreguer a Petra ha estat una experiència molt agradable. Van eixir dues expedicions: una part del grup dimecres al vespre, per a aprofitar el viatge fent turisme per Palma i altres indrets de Mallorca. La resta, acompanyats per una representació del govern municipal de Pedreguer, amb l’alcalde i dues regidores, divendres al vespre.
L’actuació va tenir lloc dissabte a la nit i va ser aplaudida pel públic que es va reunir a la plaça de Petra. Una bona actuació, tant del grup “Puig de Bonany” com del grup de Pedreguer, amb un final –innovador per a nosaltres—verdaderament apoteòsic. Els dos grups van ballar, tots junts, un ball de Petra. Mentre uns feien quadres sobre l’escenari (dos de Petra i dos de Pedreguer) i anaven substituint-se, la resta ballaven al voltant de la plaça, inserits entre el públic. No sols van divertir als espectadors, sinó que, a més a més, les balladores i els balladors van gaudir com mai.
Aquest grup de Petra ens tornarà la visita a novembre i ens oferirà una actuació que, estic segur, entusiasmarà al públic de Pedreguer pel ritme lleuger, alegre i divertit dels seus balls.
Ens ha agradat Petra --poble agermanat amb Pedreguer-- per la gastronomia, l’arquitectura, la planificació urbanística, però si em demanareu que destacara una cosa, seria ben fàcil: la simpatia, amabilitat i hospitalitat de les persones que l’habiten.

Façana de l'esglèsia
Ermita del Bonany
Nau central de l'esglèsia del convent franciscà

Grup Puig de Bonany i G. de danses de Pedreguer
(Continuarà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada