dimecres, 6 d’abril del 2016

Sant Vicent


Aquesta entrada no tracta del sant predicador i miraculós. Aquest bloc tracta de danses, però si parlant de danses, li posem a una entrada el nom de sant Vicent, tot el món hauria de saber que ens referim a l'actuació del Grup de Danses de Pedreguer a l'ermita que el sant té a la partida del Captivador, al terme municipal de La Nucia perquè, aquesta actuació és un clàssic.

 El programa de festes del dia inclou un magnífic porrat, conferències sobre la història de la comarca, processó i missa amb l'actuació d'una excel·lent coral i la participació, com cada any, del Grup de Danses de Pedreguer. No ens oblidem de la gastronomia: la colla dels Socorrats són boníssims en aquest menester. L'enhorabona a tots els participants.  


Permeteu-me cridar la vostra atenció respecte a la primera foto. Tot i que qui escriu aquestes ratlles és un poc incrèdul, ¿no és cert que podríem considerar un miracle de Sant Vicent que aquestes dos personetes estigueren festejant furtívament, en un paratge que sembla evangèlic, amagats de tothom, supurant amor --amor cristià-- per tots els seus porus? La foto també és furtiva, em va costar molt de fer. Ja sabeu quant difícil és això de ser paparazzi, sempre a l'aiguat de la notícia --especialment de la notícia morbosa, clar-- ploga, neve o fassa un sol que bade les pedres, treball ingrat i mal considerat, però... a vegades --i aquesta n´es una--  el treball ha resultat força satisfactori.


 

2 comentaris:

  1. Quin bandarra estàs fet Josep Castelló. Eres únic !!!

    ResponElimina
  2. Ser bandarra és l'única cosa divertida que sé fer! Què hi farem!

    ResponElimina