dimecres, 18 de novembre del 2015

XI festa de la dansa (crònica-I)


Diumenge va tindre lloc als porxes de Pedreguer la XI Festa de la Dansa, convocada pel Grup de Danses de Pedreguer.Prop de 300 persones en el dinar i més de 400 en la festa, entre músics, cantants i balladores i balladors, de grups de danses procedents de diferents parts del País Valencià.

 Estava tant animat que fins jo mateix vaig provar de fer un ballet, però ja se sap que la gràcia i la seguida ni es compra ni es ven. Si es puguera comprar, jo vendria casa i caseta i amb els diners compraria un poquet de seguida. Però no pot ser. Què hi farem! 

Però ningú no podrà negar que la festa va ser molt divertida. En acabant de dinar, Pep Gimeno "Botifarra" va actuar com a fi de festa. Un encert de l'organització col·locar-lo al final. Altres anys ha participat en la festa de la dansa junt amb tots, abans de dinar. En fer-ho com espectacle a la segon part després de dinar --a banda d'haver comptat amb la col·laboració d'altres cantants i rondallistes-- la festa es va allargar quasi fins la poqueta de nit. Sort que el dia va acompanyar amb un bon oratge. Fins l'any vinent. 

Ah! Voleu veure més fotos? En publique unes quantes. D'ací uns dies, més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada