dijous, 1 d’octubre del 2015

APLEC EXCURSIONISTA DELS PPCC (Pedreguer)



         El Grup de danses Pedreguer participarà en el 39 Aplec Excursionista dels PPCC amb una actuació a la Plaça de l'Amistat el dia 11 d'octubre, a les 19:00. Amb aquesta actuació col·laborarem amb el Centre Excursionista de Pedeguer per tal de mostrar una part del nostre folklore als participants de l'Aplec, que vindran a Pedreguer des de tots els territoris de parla catalana, des de l'Alguer (Cerdanya) al País Valencià, des de la Catalunya Nord a les Illes Balears, Andorra i el Principat de Catalunya.
         El Grup de Danses Pedreguer ja va participar en un altre Aplec organitzat pels excursionistes de Pedreguer i que es va celebrar a la Vall d'Alcalà, a desembre del 2003. També una  petita part del nostre grup  --amb persones que a més de dansa folklòrica fan excursionisme i assisteixen als aplecs-- va actuar a l'Alguer l'any 2011.
         Per tot això, crec que no aniré molt errat si dic que el Grup de Danses de Pedreguer és el col·lectiu artístic folklòric més excursionista i que més vinculat està a aquests esdeveniments.
         Qui no ho conega, podrà descobrir els vistosos i complexes vestits que s'usaven al s. XVIII i els balls que, en aquella època, tenien lloc en els palaus i que, posteriorment, el poble va treure al carrer.
         També convé dir que l'actuació està oberta a tot el públic en general, estiga o no inscrit a l'Aplec.
         A tots, excursionistes o no: No falteu a la cita!



(Les fotos que publique són de l'actuació d'Alcalà de la Jovada, davant de l'antic palau d'Al Azraq, amb motiu de l'Aplec de la Vall d'Alcalà).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada