dimecres, 19 d’abril del 2017

abril, abril...


Després d'un any amb poques actuacions i dos festivals internacionals frustrats per diferents causes, torna la normalitat, o més ben dit, torna l'activitat amb bogeria: tres actuacions en tres dies. Llevat dels festivals internacionals, no havíem conegut mai un ritme tan atapeït. Dissabte a Parcent. Algú recorda la darrera actuació a aquest poble? A qui conteste afirmativament li he de donar l'enhorabona. Per dos motius: és una persona major, i no té Alzheimer, perquè fa d'això... més d'un quart de segle! I si no em falla la memòria --que a vegades es fa borrosa-- a Parcent se celebrava el centenari d'una dona. Algun dia contaré, encara que siga en privat, una divertida anècdota d'aquella efemèride.

Diumenge el Grup de Danses de Pedreguer debuta a Murla. Si ara la memòria em falla, que crec que no, qui en tinga més que em corregisca. Murla, poble de cristians vells i bressol de grans pilotaris, ens rebrà per primera vegada.


I dilluns, dia de Sant Vicent, no caldria dir a on anirem perquè és un clàssic. Val... ho diré, per si queda algun despistat: a l'ermita de Sant Vicent (partida del Captivador) a La Nucia, un dels millors porrats que se celebren al País Valencià i que hauria de ser visita obligada per a totes aquelles persones amants de les festes populars.

El regal de hui --perquè crec que és un regal i perdoneu-me si sóc massa pretensiós-- és una foto inèdita de l'actuació a Parcent el dia 1 d'agost de 1991, amb una temperatura aclaparadora, com podeu suposar o potser recordar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada